Karcsúsít - étvágycsökkentő, anyagcsere fokozó!
Energizál - sejtszintű energia!
Fiatalít - öregedést gátló tápanyagok!
Jegyezd meg, ha diétáznál: mikrotápanyagok nélkül minden fogyókúra egészségromboló! Tudod, miben van rengeteg mikrotápanyag? Az áfonyafélékben, de azok közül is a legtöbb az Açai bogyóban! Hihetetlen magas az antioxidáns tartalma és ezernyi mikrotápanyagot tartalmaz olyan komplex formában, amit a hagyományos étrend nem ad meg.
A hatásért felelős vegyületek főként a bogyó héjában találhatók. Ez adja a gyümölcs színét, és ettől ennyire sötétlila az ErbaVita® Açai Koncentrátum is. Bizony épp ez hiányzik a porított, tablettázott, vagy kapszulázott készítményekből. Talán szedtél már ilyesmit, ám ha érdekel, hogy milyen lehet a valódi Açai-hatás, ezzel a Koncentrátummal megtudod – garantáltan új életérzés lesz!
Amint eleget kap belőlük a szervezet, automatikusan fogyni kezd. Dr. Bruce N. Ames biokémikus érdekes kísérlettel bizonyította be mindezt, amiről többet is olvashatsz, de figyelj, itt egy még izgalmasabb hatás: csinálj végig egy Açai Koncentrátumos kúrát és éveket tagadhatsz majd le. Kívül-belül megfiatalít!
Az ErbaVita® Açai Koncentrátum támogatja a salaktalanítást, fokozza az anyagcserét, rostjai pedig az étvágycsökkentésre hatnak. Sőt, a zsír felhalmozódását még a vércukor szabályozásával és az inzulincsúcsok megakadályozásával is támogatja!
Az Açai bogyói B1-, B2-, B3-, C-, E-, D-, K-vitaminokat, ásványi anyagokat, flavonoidokat, antocianinokat, polifenolokat, karotinoidokat, zsírsavakat, és fitoszterolokat tartalmaz.
Ha van egy Açai bogyó sötétbordó Koncentrátumod, nem kétséges, a legnagyobb durranást kapod a pénzedért! A titok a palackozásban, feldolgozásban van, amire csak kevés gyártó fordít figyelmet. Persze, hiszen időigényes, gondosságot igénylő feladat!
Alapvető például, hogy az Açai bogyókat a learatásukat követően rögtön feldolgozzák, palackozzák, mert ez biztosítja, hogy megkapd a maximum tápanyag és főként antioxidáns tartalmat szerves formában, még a tengerentúli szállítás után is. Az Açai bogyó antocianin (antioxidáns) tartalmának nagy része a héjában található, ettől lesz sötétlila. Az ErbaVita® Açai Koncentrátum a teljes bogyót feldolgozza az italban, különösen a héját.
Az Açai óriási löketet ad a fogyókúrádnak, a szellemi és fizikai erőnlétednek. Megnő a koncentráció, fokozódik a szellemi és fizikai terhelhetőség, átalakul a test formája, feszesebb lesz a kötőszövet. Ami a fizikai erőnlétet illeti; mivel az Açai bogyó nagyon erős természetes energiaforrás, remek adalék a testedzés-előtti shakehez, mert megadja neked mindazt az energiát, amivel a legtöbbet hozhatod ki magadból. A brazil sportolók évtizedek óta titkos fegyverként használják az Açai bogyót azért, hogy mindenkit lekörözzenek a futball-, szörf- és küzdősport bajnokságokon. Ha ezeknek a sportolóknak segít, hogy elég energiájuk legyen, és átverekedjék magukat egy kimerítő versenyen, akkor biztosan segíteni tud Neked is.
Az Açai Koncentrátumot rendszeresen fogyasztók észrevették magukon, hogy a bőrük és hajuk kezd úgy kinézni, mint 10 évvel azelőtt.
Az Açai bogyó Koncentrátum komplett öregedés elleni kiegészítő, mert segít, hogy fiatalnak érezd magad és fiatalabbnak is tűnj.
Jelentősen hozzájárul a bőr, a kötőszövet és az egész szervezet elöregedésének megelőzéséhez. Az Açai bőséges forrása az esszenciális zsírsavaknak is, amikről kimutatták, hogy pozitív hatásuk van a demencia (agyi funkciók, ami a korral gyakran hanyatlanak) és kognitív készségek javításában, sőt, még a köszvény által okozott ízületi fájdalmakat is csökkentik.
Az ErbaVita® Açai Koncentrátummal viszont egészséges, természetes módszerrel csökkentheted a testsúlyod. Nem csak elkerülöd a súlycsökkentő szerek mellékhatásait, de bezsebeled az összes többi pozitív élettani hatást is, mint: öregedés gátlás, energiaszint-emelés, salaktalanítás, méregtelenítés.
Dr. Bruce N. Ames nevét rettegi az élelmiszeripar, mert bizonyításai sorra rontja számukra az üzletet. Ő volt az, aki kimutatta, hogy a mirelit borsó közel százszor több toxint tartalmaz a feldolgozási módja miatt, mint a termesztéskor felhasznált növényvédőszerek miatt.
Még a környezetvédő lobbi is felhördült erre, ennek ellenére a mindenkori amerikai elnök által adható legmagasabb tudományos kitüntetésnek a National Medal of Science díjnak a kitüntetettje lett. Fintorgott a „szakma” akkor is, amikor beinvitált a klinikájára egy csomó elhízott embert, és a gyakorlatban is bebizonyította, hogy egyes mikrotápanyagoknak, elsősorban vitaminoknak és ásványianyagoknak a hiánya hosszabb távon elhízást okoz.
Sőt a folyamat megfordítható: amennyiben komplex multivitamint kaptak a tesztelt elhízott emberek, máris automatikusan fogyni kezdtek.
Egy olcsóbb multi komplex 50-100 összetevőt tartalmaz – az Açai gyümölcs (ahogy a belőle készült Koncentrátum is) pedig több ezer ismert és lehet, még több ismeretlen mikrotápanyagot tartalmaz!
Világszerte sokmillió ember szenved olyan vitamin-, illetve ásványianyag-hiányban, amely több kulcsfontosságú mikrotápanyag együttes hiányából adódik. A három legsúlyosabb formája a Vas-, az A-vitamin- és a Jódhiány.
a mikrotápanyag-hiány számos betegség rizikófaktora, amely növelheti a megbetegedési, de akár az elhalálozási arányokat is.
Az Egészségügyi Világszervezet becslései szerint a világszerte jelentkező különféle megbetegedéseknek mintegy 7,3%-át a mikrotápanyagok hiánya okozza.
A zsírsavarány az Açai-ban olyan, mint az olíva olajban. A benne található omega 6 és omega 9 javítja az idegrendszer állapotát, megfiatalítja az izmokat, csökkenti az LDL- és fenntartja a HDL koleszterinszintet.
Tudományos körökben 2004-től vizsgálják az Açai hatásait. A vizsgálatok után több tudós is úgy nyilatkozott róla, mint a világ legjobb gyümölcséről, mivel hihetetlenül gazdag tápanyagokban, hatalmas mennyiségben tartalmaz aminosavakat, hasznos zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.
Az antioxidáns tartalma pedig külön lenyűgöző: kétszer olyan magas, mint a fekete áfonyáé.
Vagyis ez a lila bogyó kiváló védelmet biztosít a szabadgyökök sejtkárosító hatása ellen, de ezenkívül igen fontos szerepe van a megfelelő koleszterinszint fenntartásában is.
A magas tápanyagtartalma és antioxidáns-tartalma miatt intenzíven megerősítheti az immunrendszert, de hozzájárul a memória és a koncentrációs képesség javulásához is. Az antiocxidánsok, flavonoidok, antocianinok lassítják és gátolják az öregedési folyamatot, védik a sejteket az oxidatív stressz káros hatásaitól. Mindezek miatt az Açai nem csak egészségmegőrző, de kimondottan betegséglegyőző erővel bír.
Felhasználási javaslat: Napi 20 ml a nap folyamán, tisztán vagy feloldva vízben, gyümölcslében.
Minimumkúra-maximumkúra: Kúraszerű alkalmazás javasolt. Minimumkúra: 50 nap. Maximumkúra: 125 nap.
Kiszerelés: 500 ml / 25 napi adag
OGYEI ny.sz: 10183/2012